gedrag & opvoeding 2

Gedrag & Opvoeding 2
 

Na de GO1 volgt de GO2. Tijdens deze 12 lessen durende cursus gaan we de oefeningen uitbreiden. Afstanden en tijdsduur van oefeningen worden uitgebreid en moeilijkheidsgraad wordt opgeschroefd. Oefeningen zoals wandelen in contact, zitten en blijven, liggen en blijven, aan de voet gaan, komen indien geroepen en diverse socialisatie oefeningen komen aan bod tijdens de GO2. 

Omdat we in de GO2 vaak met (beginnend) puberende honden werken, is deze cursus net als de GO1 heel rustig opgebouwd. We gaan niet gelijk vol op in de ‘africhting’ met deze jonge honden die het vaak al erg moeilijk met zichzelf en hun opspelende hormonen hebben, maar we gaan stapsgewijs op een rustig en passend tempo verder werken aan de basis. Honden in deze leeftijdcategorie kunnen maar zo ineens spontaan alles lijken te zijn vergeten. Juist nu is het belangrijk om geen druk op ze te leggen, maar ze te helpen door ze te begeleiden in deze fase. 
 

Na het behalen van het diploma van de GO2 kunt u verder naar een van de volgende cursussen/trainingen: Sociale Huishond, Opstap Cursus Behendigheid (vanaf 12 maanden), Hoopers Beginners (vanaf 8 maanden).

gallery/go2 2019