anita

gallery/anita

Hallo,


Ik ben Anita Kroon. Ik heb mijn hele leve al honden en in 1996 ben ik in de hondensport gestapt met mijn (toen nog) Amerikaans/Canadese Herders en deed GG en behendigheid met ze. Een paar jaar later gaf ik les bij een andere hondenschool. Na een rustperiode van een paar jaar ben ik in 2015 weer begonnen met behendigheidslessen volgen op de zaterdag en daarna op de vrijdagavond bij HappyGoLucky. Ook heb ik het lesgeven weer opgepakt en verzorg ik behendigheid lessen bij HappyGoLucky.

Op dit moment train ik op de donderdag en vrijdagavond met mijn twee Border Collies Quinn en CJ en zijn we volop met de FHN wedstrijden bezig. Daarnaast houd ik me sinds kort bezig met schapen drijven en heb me ook nog verdiept in het neuswerken met Quinn en mijn Australian Shepherd Spike.
Om mijn kennis up to date te houden volg ik diverse workshops die direct en indirect te maken hebben met de behendigheid.
Behendigheid is een sport voor iedere hond, maar mijn uitdaging ligt in het feit om baasje en hond een team te laten worden waarbij ze beide genieten van deze uitdagende sport.
U bent van harte welkom om eens te komen kijken tijdens onze openingstijden! Hopelijk mogen wij u begroeten als nieuwe cursist bij HappyGoLucky