bianca

Mijn naam is Bianca Bijlholt en ik geef sinds 2009 les op de hondenschool. Na zelf met meerdere honden cursussen gevolgd te hebben, kreeg ik de vraag of ik zelf les wilde gaan geven. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Na een intensieve stage bij meerdere trainers kreeg ik de mogelijkheid om mij zelf als trainer te ontplooien.

Om mijn horizon te verbreden, up-to-date te blijven in de nieuwste methoden en om het lesgeven een extraatje mee te kunnen geven, volg ik diverse workshops en cursussen. Het geleerde kan ik bij mijn eigen honden en in de lessen weer in praktijk brengen. Zodat ik de kennis en mogelijkheden heb om oefeningen indien nodig op een andere manier samen met de baas en hond aan te kunnen leren. Aangezien iedere hond uniek is.

Zelf mag ik mij gelukkig prijzen met mijn roedel die bestaat uit een Duitse herder Zirkhan die ondertussen de leeftijd van 12 jaar heeft bereikt maar samen met mij meerdere takken van de hondensport heeft doen ontdekken. Laylah mijn aussie van 8 waarmee ik op hoog niveau detectie en GG heb gedaan en nu nog recreatief Hoopers train. Anderhalf jaar geleden kwam Breezy ook een aussie de roedel versterken, zij is ondertussen 2 jaar en met haar hoop ik mijn passie voor de diverse takken in de hondensport te kunnen voortzetten. 

Op dit moment geef ik les aan een leuke, gemotiveerde groep GG cursisten. Waarbij de oefeningen uit de diverse GG programma’s aan bod komen.

Ook houd ik mij bezig met de bestuurlijke taken van de hondenschool. 

Ik hoop u dan ook graag als cursist van hondenschool HappyGoLucky te mogen verwelkomen.